Termeni și condiții

Bine ați venit la Termenii și Condițiile de utilizare a website-ului Eclat Home. Vă rugăm să citiți cu atenție termenii înainte de a utiliza acest website.

1. Utilizarea Website-ului

1.1. Accesul la acest website este temporar și revocabil. Ne rezervăm dreptul de a modifica sau întrerupe orice parte a acestui website fără notificare prealabilă.

1.2. Utilizarea acestui website se face pe riscul dvs. Ne angajăm să asigurăm că informațiile prezentate sunt corecte și actualizate, dar nu ne asumăm nicio răspundere pentru eventualele erori sau omisiuni.

2. Drepturi de Proprietate Intelectuală

2.1. Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului acestui website, inclusiv textul, grafica, logo-urile, imagini, clipuri video și alte materiale, sunt deținute de Eclat Home sau de partenerii săi și sunt protejate de legile privind drepturile de autor și mărcile comerciale.

2.2. Utilizatorii sunt autorizați să acceseze și să utilizeze conținutul acestui website în scopuri personale și ne-comerciale. Orice utilizare a conținutului în alte scopuri este strict interzisă fără acordul prealabil scris al Eclat Home.

3. Confidențialitate și Protecția Datelor

3.1. Colectarea și prelucrarea datelor personale ale utilizatorilor acestui website sunt guvernate de Politica noastră de Confidențialitate. Prin utilizarea acestui website, sunteți de acord cu colectarea și prelucrarea datelor personale conform politicii noastre.

4. Legături către Alte Website-uri

4.1. Acest website poate conține legături către alte website-uri gestionate de terți. Eclat Home nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul sau practicile de confidențialitate ale acestor website-uri.

5. Limitarea Răspunderii

5.1. În măsura maximă permisă de lege, Eclat Home nu își asumă nicio răspundere pentru daune directe, indirecte, accidentale, speciale sau punitive rezultate din utilizarea sau imposibilitatea utilizării acestui website.

6. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

6.1. Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții în orice moment, prin actualizarea acestei pagini. Utilizarea continuă a acestui website după publicarea modificărilor va constitui acceptarea implicită a acestor modificări.

7. Legislație Aplicabilă

7.1. Acești Termeni și Condiții sunt guvernați de legile statului în care este înregistrată firma Eclat Home.

Pentru orice întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați la adresa de email contact@eclathome.com.