Confidențialitate

Politica de Confidențialitate

Această pagină este utilizată pentru a informa vizitatorii cu privire la politica noastră de colectare, utilizare și divulgare a informațiilor personale, în cazul în care cineva decide să utilizeze serviciile noastre.

Dacă alegeți să utilizați serviciile noastre, sunteți de acord cu colectarea și utilizarea informațiilor personale în legătură cu această politică. Informațiile personale colectate sunt utilizate doar în scopul de a vă oferi și îmbunătăți serviciile noastre. Nu vom utiliza sau partaja informațiile dumneavoastră cu nimeni, în afara celor menționate în această politică.

Colectarea și Utilizarea Informațiilor

Nu colectăm informații personale identificabile de la utilizatori, decât în cazul în care acestea ne sunt furnizate voluntar. Informațiile pe care le colectăm pot include numele, adresa de email, numărul de telefon și alte informații relevante pentru solicitările sau întrebările trimise prin intermediul formularelor de contact sau prin email.

Securitatea Informațiilor

Ne angajăm să păstrăm securitatea informațiilor dumneavoastră personale. Cu toate acestea, rețineți că nicio metodă de transmitere sau stocare electronică nu este 100% sigură și nu putem garanta securitatea absolută a datelor.

Modificări ale Politicii de Confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a actualiza sau modifica această politică de confidențialitate în orice moment. Vă încurajăm să verificați periodic această pagină pentru a fi la curent cu eventualele modificări.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la această politică de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa de email contact@eclathome.com.